2024-12-03 / 12:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 21 min
2024-12-26 5:20 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-26 21:45 |
RoboCop 2- film sf
3 / 10
Detroit w niedalekiej przyszłości. W mieście szerzy się przestępczość i korupcja, a gangi sieją postrach wśród mieszkańców. RoboCop (Peter Weller) i jego partnerka Anne... |
|
2024-12-26 21:00 |
Premiera - Gorączka złota 15 - Na cienkim lodzie
7 / 10
Kolejna seria perypetii poszukiwaczy cennego kruszcu z Jukonu. Ekipy powracają, by ponownie zaryzykować z nadzieją na zdobycie fortuny. Widzowie poznają nowych bohaterów oraz... |