2024-12-03 / 19:20
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 22 min
2024-12-26 1:00 |
Blue 3 - Pizzerki
6 / 10
Kolejne niezwykłe przygody Blue, młodej suczki rasy blue heeler. Piesek uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-26 23:55 |
Atak paniki- komedia
5 / 10
Kilka powiązanych ze sobą historii, których osią jest tytułowy atak paniki - krótkie załamanie wobec codzienności lub życiowych problemów. Witek (Daniel Guzdek),... |
|
2024-12-26 1:00 |
Raport mniejszości- film sf
8 / 10
Rok 2054. Dzięki wysiłkom działającej w Waszyngtonie Agencji Prewencji Departamentu Sprawiedliwości można schwytać i ukarać winnych zbrodni jeszcze zanim je popełnią.... |