2024-12-04 / 12:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 21 min
2024-12-26 21:00 |
Dziewczyna, chłopak, itd. - Hultaje na hulajnogach
6 / 10
Losy pozornie przeciętnej rodziny. Jednak jej członkowie to chłopak, dziewczyna, pies, kot, mysz i kawałek sera. Serial "Dziewczyna, chłopak, itd" to komediowe podejście do... |
|
2024-12-26 21:15 |
Greenowie w wielkim mieście - Gargoyle Gals / Supermarket Scandal
8 / 10
Rodzina Cricketa Greena przeprowadza się ze wsi do wielkiego miasta. Ich próby dostosowania się do nowej sytuacji dostarczą wielu śmiesznych sytuacji. |
|
2024-12-26 2:25 |
Słoneczny patrol
5 / 10
Kalifornia. Młodzi, atrakcyjni ratownicy w Santa Monica pomagają potrzebującym i dbają o bezpieczeństwo kąpiących się w tym miejscu osób. Szefem zespołu jest... |