2024-12-04 / 12:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 22 min
2024-12-26 23:00 |
Superpyra
7 / 10
Perypetie wyjątkowego superbohatera - ziemniaka zwanego Superpyrą, który walczy ze złem każdej nocy po zamknięciu supermarketu. Na korytarzach wbrew pozorom dalej toczy się... |
|
2024-12-26 00:50 |
Cóż za piękny dzień- dramat biograficzny
6 / 10
Lloyd Vogel (Matthew Rhys) przeżywa kryzys. Nie układa mu się w małżeństwie z Andreą (Susan Kelechi Watson). Niedawno urodził mu się syn, a on nie do końca umie... |
|
2024-12-26 4:25 |
Mała- dramat obyczajowy
6 / 10
Sześćdziesięcioletni Joseph (Fabrice Luchini), konserwator zabytkowych mebli z Bordeaux, dowiaduje się o śmierci syna i jego partnera w katastrofie lotniczej. Wychodzi na jaw,... |