2024-12-05 / 12:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 22 min
2024-12-26 2:15 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. Hugo... |
|
2024-12-26 22:10 |
Służby specjalne- film sensacyjny
5 / 10
Po zlikwidowaniu WSI zamieszani w sprawę politycy uświadamiają sobie, że była to zbyt pochopna decyzja. Powołują wówczas do życia nową jednostkę wywiadowczą, do której... |
|
2024-12-26 2:20 |
Przyjaciel czy wróg- komedia kryminalna
3 / 10
Dwaj koledzy, Jack (Matthew Modine) i Stephen (Callum Blue), przemierzają Los Angeles, tocząc dyskusje na różnorakie tematy. W sklepie z filmami pornograficznymi są świadkami... |