2024-12-05 / 12:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 21 min
2024-12-26 21:50 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-26 3:25 |
Zabójstwo Jessego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda- western
6 / 10
1881 rok, Dziki Zachód. W całym kraju rośnie legenda charyzmatycznego przestępcy, cieszącego się opinią najszybszego rewolwerowca - Jessego Jamesa (Brad Pitt). Członkowie... |
|
2024-12-26 2:20 |
Grizzy i Lemingi 3 - Lemingi i tai chi
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |