2024-12-05 / 19:20
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata, od Azji, przez Amerykę, po Europę. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso. Mistrzowie kuchni przygotują polskie odpowiedniki zagranicznych smakołyków. Pokażą, jak przyrządzić zupy, makarony, potrawy jednogarnkowe, pizzę, dania z wołowiny, wieprzowiny, kurczaka, ryb i owoców morza.
Czas trwania: 22 min
2024-12-26 4:45 |
Blue 3 - Doskonały
6 / 10
Kolejne niezwykłe przygody Blue, młodej suczki rasy blue heeler. Piesek uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-26 4:00 |
Godzilla- film sf
4 / 10
Rok 1954. Podczas testów nuklearnych z wód oceanu wyłania się gigantyczny stwór. Czterdzieści pięć lat później naukowcy badają szkielet ogromnego zwierzęcia nieznanego... |
|
2024-12-26 21:55 |
Wszyscy ludzie króla- dramat polityczny
6 / 10
Luizjana, lata 50. XX w. Willie Stark (Sean Penn) zostaje gubernatorem stanu dzięki wsparciu wpływowych i skorumpowanych polityków. Jest żądny władzy i szybko zapomina o... |