2024-12-05 / 21:55
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 21 min
2024-12-26 22:00 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-12-26 4:40 |
Lola- film sf
6 / 10
Anglia, początek lat 40. Dwie siostry, Martha (Stefanie Martini) i Thomasina (Emma Appleton), konstruują maszynę umożliwiającą przechwytywanie transmisji z przeszłości. W... |
|
2024-12-26 22:10 |
Służby specjalne- film sensacyjny
5 / 10
Po zlikwidowaniu WSI zamieszani w sprawę politycy uświadamiają sobie, że była to zbyt pochopna decyzja. Powołują wówczas do życia nową jednostkę wywiadowczą, do której... |