2021-04-18 / 20:30
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Mistrzowie w przyrządzaniu mięsa, Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak, udowadniają, że dania z grilla to nie tylko kiełbaski i karkówka. Przyrządzają różnorodne przysmaki. Na stole pojaiwą się szaszłyki z łososia, steki z arbuza, bakłażany z sosem tahini, kanapki Sloppy Joe, hot-dogi Coney Island i wiele innych frykasów. Kulinarni eksperci pokażą, jak z wydobyć z przyrządzanych na grillu dań pełnię smaku i aromatu.
Czas trwania: 21 min
![]() |
2025-04-20 19:00 |
Tajemnice wojennych wraków - Bismarck: Pływająca forteca
6 / 10
W dwudziestym wieku rozegrały się niektóre z najbardziej niszczycielskich bitew morskich w historii. Setki tysięcy mężczyzn i kobiet służyły w potężnych flotach. Ogromne... |
![]() |
2025-04-20 17:30 |
Rekrut 2
7 / 10
Czterdziestoletni John Nolan (Nathan Fillion) opuszcza rodzinne miasteczko i wyrusza do Los Angeles. Chce spełnić swoje największe marzenie i zostać stróżem prawa w mieście... |
|
2025-04-20 19:10 |
Noe: Wybrany przez Boga- dramat przygodowy
5 / 10
Odległa przeszłość. Na skutek niegodziwości żyjących bez Boga potomków Kaina świat pogrąża się w zepsuciu i chyli ku upadkowi. Jedynymi ludźmi sprawiedliwymi,... |