2025-04-25 / 21:55
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 21 min
![]() |
2025-10-15 13:40 |
Rekrut
8 / 10
Czterdziestoletni John Nolan (Nathan Fillion) opuszcza rodzinne miasteczko i wyrusza do Los Angeles. Chce spełnić swoje największe marzenie i zostać stróżem prawa w mieście... |
![]() |
2025-10-15 17:15 |
Omen- dramat obyczajowy
5 / 10
Kongijczyk Koffi (Marc Zinga) został w młodości wygnany przez matkę za bycie tak zwanym "zabolo", co w języku suahili oznacza złego czarownika. Po latach wraca do ojczyzny z... |
|
2025-10-15 14:20 |
Za głosem serca
5 / 10
Sol (Sheron Menezzes) jest kucharką, która w młodości była marzycielką. Z biegiem czasu musiała porzucić jednak swoje pragnienia. Kobieta jest utalentowaną osobą, która... |