2025-07-09 / 12:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Twórcy programu pokażą, jak je dobrze spożytkować. Widzowie dowiedzą się, jak mięso kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać na surowo. Zaprezentowane zostaną wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, kaczki, podrobów i kiełbasy. W każdym odcinku przygotowane zostaną trzy różne przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. W role gospodarzy programu wcielą się Jurek Sobieniak - współwłaściciel dwóch restauracji, oraz Andrzej Andrzejczak, konsultant wspierający kulinarne projekty.
Czas trwania: 24 min
Prowadzący: Jurek Sobieniak, Andrzej Andrzejczak,
![]() |
2025-07-08 20:00 |
Diabeł- thriller
6 / 10
Maks Achtelik (Eryk Lubos) przez ćwierć wieku służył w elitarnej jednostce GROM. Ryzykował życie w Iraku i Afganistanie. Teraz zaszył się w lesie, gdzie mieszka w... |
![]() |
2025-07-08 1:10 |
Komornik- dramat obyczajowy
7 / 10
Lucjan Bohme (Andrzej Chyra) pracuje w Wałbrzychu jako komornik. Odnosi sukcesy, jest bezwzględny, pewny siebie i arogancki. Wyraźnie widać, że egzekucja długów nie jest... |
|
2025-07-08 23:45 |
Jaś Fasola 4 - Cenna nauczka
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |