2025-07-18 / 12:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Twórcy programu pokażą, jak je dobrze spożytkować. Widzowie dowiedzą się, jak mięso kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać na surowo. Zaprezentowane zostaną wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, kaczki, podrobów i kiełbasy. W każdym odcinku przygotowane zostaną trzy różne przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. W role gospodarzy programu wcielą się Jurek Sobieniak - współwłaściciel dwóch restauracji, oraz Andrzej Andrzejczak, konsultant wspierający kulinarne projekty.
Czas trwania: 24 min
Prowadzący: Jurek Sobieniak, Andrzej Andrzejczak,
![]() |
2025-07-31 23:20 |
Morderstwa w Belle-Ile- dramat kryminalny
5 / 10
Na wrzosowisku na francuskiej wyspie Belle-Île znalezione zostają zwłoki mężczyzny, którego przywiązano do menhiru. Na dodatek na głazie znajduje się namalowane słowo... |
![]() |
2025-07-31 00:00 |
Morderstwo w Masywie Maurów- thriller
5 / 10
Porucznik francuskiej żandarmerii, Diane Giraud (Hélene Degy), i oficer Alex Lançon (Laurent Ournac) badają sprawę zwłok odkrytych w lesie. Na podziurawione strzałami ciało... |
|
2025-07-31 2:50 |
Jaś Fasola 4 - Pirat na drodze
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |