2025-07-18 / 18:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Kulinarni eksperci Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak przygotowują potrawy pochodzące z krajów słynących z mięsnej kuchni. Na ich stole znajdą się dania z Turcji, Wielkiej Brytanii, Japonii, Brazylii, Włoszech, Belgii czy Stanów Zjednoczonych. Tradycyjnie okraszą gotowanie charakterystycznym dla siebie humorem i ciekawostkami dotyczącymi tradycji z różnych zakątków globu. Andrzej Andrzejczak i Jerzy Sobieniak tym razem przybliżą sekrety kuchni belgijskiej. W menu znajdą się m.in. królik w sosie czekoladowym oraz frytki ziemniaczane z majonezem.
Czas trwania: 22 min
![]() |
2025-07-31 2:30 |
Blue Valentine- melodramat
7 / 10
Dean (Ryan Gosling) wychował się w rozbitej rodzinie. Nigdy nie planował, że zbuduje trwały związek, póki pewnego dnia nie spotkał Cindy (Michelle Williams), w której... |
![]() |
2025-07-31 22:10 |
Rzeka odchodzących dusz - Wrong Devil, Wrong Deal
7 / 10
Mieszkająca w Filadelfii policjantka Mickey Fitzpatrick (Amanda Seyfried) samotnie wychowuje syna (Callum Vinson). Stale walczy z problemami finansowymi i boi się, że będzie... |
|
2025-07-31 2:30 |
King Kong- film przygodowy
4 / 10
Carl Denham (Robert Armstrong) chce skończyć swój film. Na plan zdjęciowy wybiera doskonałą lokalizację - tajemniczą Wyspę Czaszki. Zabiera tam całą ekipę i nową... |