2025-09-20 / 22:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak biorą na warsztat mięsne dania serwowane na ulicach w różnych krajach świata, od Azji, przez Amerykę, po Europę. Sprawdzą, co jest popularne w Wietnamie, Korei, Malezji, Turcji, Meksyku, Japonii, Stanach Zjednoczonych i we Włoszech. Głównym składnikiem wszystkich próbowanych potraw musi być oczywiście mięso. Mistrzowie kuchni przygotują polskie odpowiedniki zagranicznych smakołyków. Pokażą, jak przyrządzić zupy, makarony, potrawy jednogarnkowe, pizzę, dania z wołowiny, wieprzowiny, kurczaka, ryb i owoców morza.
Czas trwania: 22 min
![]() |
2025-09-19 5:40 |
Superpyra
7 / 10
Perypetie wyjątkowego superbohatera - ziemniaka zwanego Superpyrą, który walczy ze złem każdej nocy po zamknięciu supermarketu. Na korytarzach wbrew pozorom dalej toczy się... |
![]() |
2025-09-19 20:00 |
Lighthouse- horror psychologiczny
7 / 10
Lata 90. XIX wieku. Odległa wysepka u wybrzeży Maine. Nad latarnią morskiej strażnicy mają pieczę sprawować dwaj mężczyźni. Thomas Wake (Willem Dafoe) jest stary, uparty... |
|
2025-09-19 20:00 |
Gorący temat- dramat biograficzny
7 / 10
Rok 2016. Pracująca w telewizji Fox News Megyn Kelly (Charlize Theron) naraża się Donaldowi Trumpowi, zadając mu podczas debaty niewygodne pytania o jego obraźliwe komentarze... |