2025-09-21 / 19:20
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak, specjaliści od przyrządzania mięsa, serwują kolejne pyszne potrawy. Tym razem biorą na warsztat dania z indyka i mięsa z kością, dziczyznę, podroby, steki i zupy. Przygotują m.in. gulasz z łopatki, golonkę, indycze szyje, ossobuco, burgery z jelenia i ramen. Podpowiedzą, w jakie akcesoria, przyprawy i dodatki wyposażyć domową kuchnię, aby mieć pod ręką wszystko, co trzeba.
Czas trwania: 22 min
![]() |
2025-09-19 4:05 |
Pocałunek- dramat obyczajowy
6 / 10
Dania, 1913 rok. Młody porucznik Anton Abildgaard (Esben Smed) chce ukończyć szkolenie i zostać oficerem kawalerii. Zamierza w ten sposób zmyć plamę na honorze swojej... |
![]() |
2025-09-19 21:55 |
Greenowie w wielkim mieście 4 - Niecierpliwość / Dziwne zasady
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
|
2025-09-19 17:45 |
Grizzy i lemingi 3 - Lemingi i tai chi
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |