2019-07-03 / 13:30
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Widzowie dowiedzą się, jak wygląda produkcja ulubionych produktów spożywczych na skalę przemysłową. W dzisiejszym odcinku czeka nas wizyta w fabryce w Wisconsin, gdzie rocznie przetwarzanych jest ponad 1300 ton papryczek jalapeno, z których powstaje pikantna salsa verde. W zakładzie w Georgii przekonamy się, że przy tworzeniu pysznych pralinek żadna maszyna nie zastąpi człowieka. Zajrzymy również do słynnego baru w Buffalo, gdzie w 1964 roku po raz pierwszy zaserwowano skrzydełka kurczaka, które pokochali Amerykanie. Obecnie produkuje się tam charakterystyczny sos do tego dania.
2024-05-09 21:20 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-05-09 15:15 |
Flash 7
6 / 10
Wskutek nieudanego eksperymentu życie Barry'ego Allena (Grant Gustin) kompletnie się zmienia. Mężczyzna odkrywa, że może się przemieszczać z błyskawiczną prędkością.... |
|
2024-05-09 20:00 |
Panna Nikt- komedia
5 / 10
Trzydziestoletnia Sarah Jane McKinney (Leslie Bibb) jest zwykłą, niczym niewyróżniającą się kobietą, która nadal mieszka ze swoją matką Claire (Kathy Baker). Pracuje... |