2019-08-22 / 22:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Widzowie dowiedzą się, jak wygląda produkcja ulubionych produktów spożywczych na skalę przemysłową. W dzisiejszym odcinku czeka nas wizyta w fabryce w Wisconsin, gdzie rocznie przetwarzanych jest ponad 1300 ton papryczek jalapeno, z których powstaje pikantna salsa verde. W zakładzie w Georgii przekonamy się, że przy tworzeniu pysznych pralinek żadna maszyna nie zastąpi człowieka. Zajrzymy również do słynnego baru w Buffalo, gdzie w 1964 roku po raz pierwszy zaserwowano skrzydełka kurczaka, które pokochali Amerykanie. Obecnie produkuje się tam charakterystyczny sos do tego dania.
2024-05-11 00:45 |
Greta- thriller
6 / 10
Młoda i wrażliwa Frances (Chloë Grace Moretz) niedawno przeniosła się z Bostonu do Nowego Jorku. Dzieli mieszkanie z przyjaciółką z koledżu Ericą Penn (Maika Monroe) i... |
|
2024-05-15 3:15 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. Ptaki... |
|
2024-05-14 2:10 |
Flash 7
6 / 10
Wskutek nieudanego eksperymentu życie Barry'ego Allena (Grant Gustin) kompletnie się zmienia. Mężczyzna odkrywa, że może się przemieszczać z błyskawiczną prędkością.... |