2022-11-30 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Andrew Zimmern rozpoczyna kolejną kulinarną przygodę, podczas której będzie znów degustował najdziwniejsze potrawy świata, od dzikiej koźliny po kaczą wątróbkę. W nowym sezonie programu Andrew skosztuje jaja węża w Japonii i wypije wężową żółć w Szanghaju. Na Okinawie spałaszuje marynowane świńskie ucho, trującą rybę najeżkokształtną i oko tuńczyka. Na koniec wybierze się do Chin, by spróbować żółwia, kurczęcych serc i ślimaczych skorupek. Widzowie przekonają się, czy Andrew przetrwa tak ciężką próbę. W tym odcinku widzowie zobaczą wschodnią zatokę w Kalifornii oraz jej wieloetniczną społeczność. Andrew Zimmern podkreśla kulinarne miejsca, w których chińskie Dim Sum, indyjskie Pani Puri, amerykański Soul food i meksykańskie tacos są podawane w tradycyjnym stylu.
2024-04-20 12:50 |
Piksele- komedia
5 / 10
Rok 1982. Amerykanie wysyłają w przestrzeń kosmiczną kapsułę czasu z przedmiotami, które mają pomóc w lepszym zrozumieniu kultury Ziemian i nawiązaniu kontaktu z innymi... |
|
2024-04-20 12:50 |
Greenowie w wielkim mieście 3 - Mały kumpel / Ogród Zen
7 / 10
Dalsze perypetie Świerszczu Greena - ciekawego świata, pełnego optymizmu i energii chłopca. Jego rodzina - ojciec Bill, babcia Alice i siostra Tilly - przeprowadzili się z... |
|
2024-04-20 15:30 |
Nie ma róży bez ognia- komedia obyczajowa
6 / 10
Jan (Jacek Fedorowicz) i Wanda (Halina Kowalska) Filikiewiczowie mieszkają w starej willi, w jednym ciasnym pokoju. Kiedy zjawia się u nich niejaki Malinowski (Wiesław Gołas) i... |