2024-10-18 / 5:25
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Pascal Brodnicki ponownie wyrusza w podróż w poszukiwaniu przysmaków z całego świata. Tym razem uda się m.in. do Gruzji, Meksyku i na Maderę. Próbować tam będzie lokalnych smakołyków, takich jak baranie jądra, czy naleśniki z mrówkami. Egzotyczna kuchnia zainspiruje go do stworzenia dań, które można zrobić również w Polsce. Dowiemy się, jak przyrządzić gruziński gulasz i meksykańska enchiladę. Prowadzący jedzie na Maderę. Kultura kulinarna wyspy czerpie wzorce z tradycji portugalskiej. W lokalnych potrawach królują egzotyczne owoce i ryby. Pascal przyrządzi zupę caldeiradę oraz wybierze się na połów espady.
Prowadzący: Pascal Brodnicki,
2024-10-17 10:45 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-10-17 18:15 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-10-17 21:15 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |