2025-06-28 / 20:10
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Pascal Brodnicki ponownie wyrusza w podróż w poszukiwaniu przysmaków z całego świata. Tym razem uda się m.in. do Gruzji, Meksyku i na Maderę. Próbować tam będzie lokalnych smakołyków, takich jak baranie jądra, czy naleśniki z mrówkami. Egzotyczna kuchnia zainspiruje go do stworzenia dań, które można zrobić również w Polsce. Dowiemy się, jak przyrządzić gruziński gulasz i meksykańska enchiladę. Pascal Brodnicki kontynuuje swoją podróż po Krecie. Uczy się przyrządzać kserotigana - tradycyjny deser przypominający faworki - oraz tzatziki. Na koniec kucharz wyrusza na południe wyspy, by tam złowić ośmiornicę i ugotować ją na rybackim kutrze
Prowadzący: Pascal Brodnicki,
![]() |
2025-06-27 14:15 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-06-27 14:25 |
Tosia i Tymek
6 / 10
Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego. Rodzeństwo pomaga tacie myć samochód, opiekuje się świnką morską... |
![]() |
2025-06-27 3:00 |
Czerwony kapitan- film kryminalny
4 / 10
Rok 1992. Na cmentarzu w Bratysławie trwa przenoszenie grobów. Uwagę grabarzy zwracają szczątki nieboszczyka z tkwiącym w głowie gwoździem. O zwłokach noszących ślady... |