2025-06-29 / 9:40
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Pascal Brodnicki ponownie wyrusza w podróż w poszukiwaniu przysmaków z całego świata. Tym razem uda się m.in. do Gruzji, Meksyku i na Maderę. Próbować tam będzie lokalnych smakołyków, takich jak baranie jądra, czy naleśniki z mrówkami. Egzotyczna kuchnia zainspiruje go do stworzenia dań, które można zrobić również w Polsce. Dowiemy się, jak przyrządzić gruziński gulasz i meksykańska enchiladę. Pascal jedzie do Camara de Lobos, skąd rybacy wypływają na połów rekinka. Na Maderze zastępuje on bacalhau, czyli suszonego dorsza, najbardziej ceniony przysmak w Portugalii. Brodnicki przygotuje z niego "krokietki". Następnie Pascal pomaga w pracy na plantacji bananów.
Prowadzący: Pascal Brodnicki,
![]() |
2025-06-27 1:05 |
Ostatnia wieczerza- horror
6 / 10
Lata 80. XX wieku. Milicjant Marek (Piotr Żurawski) zjawia się w klasztorze na Dolnym Śląsku. Podszywa się pod zakonnika, aby wyjaśnić sprawę tajemniczych zaginięć... |
![]() |
2025-06-27 20:00 |
Lwie serce- film sensacyjny
6 / 10
Lyon (Jean-Claude Van Damme), najemnik w Legii Cudzoziemskiej, dowiaduje się, że w tajemniczych okolicznościach został zamordowany jego brat. Chcąc pomścić jego śmierć,... |
|
2025-06-27 17:50 |
Blue 3 - Pizzerki
6 / 10
Kolejne niezwykłe przygody Blue, młodej suczki rasy blue heeler. Piesek uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |