2023-08-12 / 10:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Ewa Wachowicz po raz kolejny pokaże, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, z wykorzystaniem produktów lokalnych, w oparciu o rodzime i zagraniczne receptury. Wszystkie odcinki będą realizowane w duchu ekologii. Ewa Wachowicz uwielbia pracować na produktach sezonowych i łatwo dostępnych, dlatego w tym odcinku wykorzysta podstawowe składniki. Jako wstęp do uczty zaproponuje krem z ziemniaków, cukinii i kopru włoskiego. Kolejnym daniem będą inspirowane roladą śląską roladki rybne w sosie koperkowym - faszerowane tapenadą, czyli hiszpańską pastą z oliwek. Jak zwykle nie obejdzie się też bez deseru. Prowadząca program postawi na prostotę i przedstawi zaskakujące oraz niezwykle smaczne ciasto bez pieczenia. Zdradzi także skuteczne metody wekowania domowego przecieru pomidorowego.
Czas trwania: 22 min
Prowadzący: Ewa Wachowicz,
2024-05-15 3:45 |
Szpital świętej Marii
6 / 10
Perypetie grupy składającej się z pięciorga pielęgniarek oraz pielęgniarzy: Grace Knight (Tiera Skovbye), Ashley Collins (Natasha Calis), Keon Colby (Jordan Johnson-Hinds),... |
|
2024-05-20 2:00 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-05-16 16:40 |
Jessica i jej wielki mały świat - Mały Wujcio w kąpieli
5 / 10
Mała Jessika żyje w świecie, w którym wszystko wydaje się być znacznie większe od niej. Dziewczynka obserwuje zachowania otaczających ją dorosłych i podejmuje się... |