2024-05-25 / 11:30
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Ewa Wachowicz pokazuje, jak gotować zgodnie z najnowszymi trendami kulinarnymi, zachowując jednocześnie polską tradycję. W sobotę przed Niedzielą Palmową Ewa Wachowicz proponuje, by przygotować sałatkę jajeczną. Dodatkiem do niej jest zielony ogórek marynowany na orientalną nutę. Następnie prowadząca pokazuje, jak powstaje klasyczny dewolaj z masłem i koperkiem. Po przyrządzeniu podaje kotlet z ziemniaczanym purée i surówką z marchewki. Na deser będą eklerki z bitą śmietaną w dwóch wersjach kolorystycznych - niebieskiej i różowej.
Czas trwania: 22 min
Prowadzący: Ewa Wachowicz,
2024-07-07 3:05 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-07-07 23:50 |
Fatalna czarownica 4 - Kryształowe jezioro
8 / 10
Rozpoczyna się kolejny rok nauki Mildred (Lydia Page) w szkole magii. Ethel (Jenny Richardson) rzuca na nią zaklęcie zmieniające wygląd, aby zniechęcić koleżankę do... |
|
2024-07-08 2:15 |
Kosmiczne kurczaki w kosmosie
7 / 10
Trzy kurczaki trafiają przypadkowo do elitarnej akademii kosmicznej. Przeżywają mnóstwo absurdalnych przygód, a szkolna codzienność mocno daje im się we znaki. |