2020-02-17 / 17:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Autorka książek kulinarnych Magda Gessler pomaga właścicielom lokali gastronomicznych w Polsce, którzy znaleźli się w trudnej sytuacji finansowej. Odwiedza restauracje wymagające natychmiastowych zmian i na cztery dni staje się tam szefem. Próbuje potraw, testuje umiejętności personelu i sprawdza higienę pracy. Potem na dwa dni zamyka lokal i wprowadza poprawki: układa nowe menu, uczy kulinarnych sztuczek i zmienia wystrój wnętrz. Jej bezdyskusyjne uwagi nie zawsze spotykają się ze zrozumieniem pracowników. Czwartego dnia następuje uroczyste otwarcie restauracji dla gości, którzy ocenią efekty zabiegów. Po dwóch tygodniach Magda Gessler wraca, by sprawdzić, czy wprowadzone przez nią reguły są przestrzegane i eksperyment odniósł sukces w postaci poprawy sytuacji finansowej... Kolejna edycja programu, który powstał na licencji brytyjskiego reality show "Kitchen Nightmares". Magda Gessler gości w restauracji Barbarossa w Siedlcach. Właścicielka lokalu jest absolwentką szkoły gastronomicznej. Sama zapracowała na spłatę kredytu i nieźle sobie na początku radziła. Dobra passa się skończyła z jej pójściem na urlop macierzyński. Po powrocie okazało się, że nie potrafi kierować swoimi pracownikami i wszystko odbiega od jej oczekiwań. Doświadczona restauratorka przejmuje stery w Barbarossie.
Prowadzący: Magda Gessler,
![]() |
2025-09-17 13:40 |
Blue 3 - Pacynki
6 / 10
Kolejne niezwykłe przygody Blue, młodej suczki rasy blue heeler. Piesek uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-09-17 17:30 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2025-09-17 17:50 |
Grizzy i lemingi 3 - Bambusowa wojna
6 / 10
Młodzi widzowie poznają przygody niedźwiedzia Grizzy'ego, miłośnika spokojnego wypoczynku i nowoczesnych technologii. Rodzina uwielbiających dobrą zabawę, niezwykle... |