2019-03-17 / 9:20
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Tomasz Jakubiak prezentuje widzom różne sposoby na przyrządzanie mięsa, które od wieków jest specjalnością polskiej kuchni. W każdym odcinku gotuje dwa autorskie dania oraz przedstawia któryś z rodzajów mięsa: wołowinę, wieprzowinę, drób, dziczyznę czy ryby. Odwiedza także lokalnych hodowców i przedsiębiorców, którzy z pasją opowiadają, w czym tkwi sekret ich produktów. Tomek przyrządza gulasz z serc drobiowych w sosie pomidorowo-śmietanowym. Pokaże także, jak zrobić wątróbkę z dodatkiem orzechów laskowych oraz miodu gryczanego.
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
![]() |
2024-07-02 21:15 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2024-07-02 18:15 |
Molly i Duch - Mama wraca do pracy/ Magia Mollywood
5 / 10
12-letnia Molly McGee jest niepoprawną optymistką. Chętnie pomaga innym i stara się uczynić świat lepszym miejscem do życia. Poznaje ducha Strasza. Ten z kolei próbuje... |
![]() |
2024-07-02 00:30 |
Blue Valentine- melodramat
7 / 10
Dean (Ryan Gosling) wychował się w rozbitej rodzinie. Nigdy nie planował, że zbuduje trwały związek, póki pewnego dnia nie spotkał Cindy (Michelle Williams), w której... |