2019-11-09 / 13:45
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. Karol wyruszy do pomorskich lasów na grzybobranie. Potem pokaże, jakie potrawy można przygotować z borowików i podgrzybków, a także takich gatunków jak siedzuń sosnowy zwany kozią brodą czy twardzioszek czosnkowy. Przygotuje trzy potrawy: królika duszonego w kociołku z borowikami, naleśnik z kozią brodą w śmietanie, a na koniec wędzone polędwiczki z królika z duszonymi podgrzybkami.
Prowadzący: Karol Okrasa,
2024-04-23 4:55 |
Prezentuj broń!
6 / 10
Grecja. Na obszarze przygranicznym znajdują się dwa obozy wojskowe. Ich dowódcy toczą między sobą specyficzną wojną. Jeden z nich to surowy pułkownik Lefteris Goulas... |
|
2024-04-19 00:50 |
Tydzień kawalerski- komedia obyczajowa
4 / 10
Trzydziestokilkuletni Paulie (Edward Burns) za kilka dni porzuci stan kawalerski. Zostanie przykładnym mężem swojej narzeczonej Sue (Brittany Murphy), która spodziewa się... |
|
2024-04-18 19:25 |
Alf 4 - Gdy zobaczyłem twoją twarz
7 / 10
Czwarty i ostatni sezon przygód sympatycznego kosmity, który jakiś czas temu stał się członkiem rodziny Tunnerów. Przybysza z planety Melmac czekają nowe wyzwania. Będzie... |