2020-12-05 / 12:45
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Karol Okrasa przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Przygotowuje proste lokalne potrawy wraz z zaproszonymi do programu gośćmi. Kiszenie to jedna z najpopularniejszych metod przechowywania żywności. Dzięki niej produkty stają się bogate w żywe kultury bakterii. Karol pokaże, że z kiszonek można przygotować ciekawe i smaczne potrawy. Będą: tatar z wołowiny z dodatkiem kiszonej rzodkiewki i czosnku, zupa z kiszonych pomidorów na perliczce oraz wegetariańskie placki z soczewicy i szpinaku z salsą z kiszonych buraków.
Prowadzący: Karol Okrasa,
2024-04-26 10:25 |
Blue
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2024-04-26 10:25 |
Jellystone! 2 - Dzielny tatuś
6 / 10
Yogi, dawniej mieszkaniec Yellowstone, żyje w miasteczku Jellystone. Zwierzak przeżywa wiele ciekawych przygód, podczas których towarzyszą mu przyjaciele, Boo Boo i mądra... |
|
2024-04-26 11:25 |
Pępek świata 7 - The Show Must Go On
6 / 10
Rodzinę Hecków można określić jednym słowem - przeciętniacy. Żyją w przeciętnej wielkości miasteczku w środku Stanów Zjednoczonych, są średniozamożni i borykają... |