2025-08-30 / 14:25
Program przeznaczony dla widzów od lat 1
Polska kuchnia, oprócz tradycyjnego schabowego i pierogów, ma do zaoferowania wiele innych smacznych dań. Karol Okrasa podróżuje po naszym kraju i przedstawia regionalne produkty i ich wytwórców. Z pomocą gości przygotowuje proste lokalne potrawy. Pokazuje również, jak z produktów dostępnych w zwykłych sklepach przyrządzić ciekawe dania inspirowane kuchnią polską i regionalną. Tym razem Karol Okrasa odwiedzi Gospodarstwo Rybackie Lasów Państwowych w Niemodlinie na Opolszczyźnie. Hoduje się tu głównie karpie. Po krótkiej rozmowie z dyrektorem placówki, Waldemarem Wójtowiczem, kucharz przygotuje m.in. karpia w grzybowej galaretce.
Czas trwania: 25 min
Prowadzący: Karol Okrasa,
![]() |
2025-08-26 16:50 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-08-26 20:00 |
Premiera - The Pitt - 9:00 A.M.
6 / 10
Doktor Michael Robinavitch (Noah Wyle) i inni lekarze codziennie zmagają się z poważnymi wyzwaniami, ratujących zdrowie i życie pacjentów szpitala w Pittsburghu w stanie... |
![]() |
2025-08-26 13:40 |
Wiosna, panie sierżancie- komedia obyczajowa
6 / 10
Mieszkańcy Trzebiatowa, miasteczka nad Wisłą, oczekują na rynku na powrót z pisemnego egzaminu maturalnego ich ukochanego sierżanta MO, Władysława Lichniaka (Józef Nowak).... |