2014-03-21 / 13:10
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Ching przyrządza cztery dania z czterema typami makaronu, który jest jednym z głównych składników chińskich potraw.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
![]() |
2025-05-20 20:00 |
Milioner- film obyczajowy
4 / 10
Akcja filmu rozgrywa się w latach 70. XX wieku. Józef Mikuła (Janusz Gajos) wygrywa w totolotka i zostaje milionerem. Rezygnuje z pracy kierowcy, dokupuje ziemię, remontuje... |
![]() |
2025-05-20 21:25 |
Greenowie w wielkim mieście 2 - Opowieści z garażu/ Folwark zwierząt
5 / 10
Rodzina Cricketa Greena przeprowadza się ze wsi do wielkiego miasta. Ich próby dostosowania się do nowego otoczenia dostarczą wielu śmiesznych sytuacji. Babcia przeżywa... |
![]() |
2025-05-20 20:00 |
Bestia- film sensacyjny
3 / 10
Przed dziesięcioma laty stacjonujący w Tajlandii agent specjalny Jake Hopper (Steven Seagal) uczestniczył w akcji, w której omal nie zginął jego partner Sunti (Byron Mann).... |