2014-03-28 / 13:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Pochodząca z Tajwanu autorka książek kucharskich i gwiazda programów kulinarnych, Ching-He Huang, przybliża widzom sekrety tradycji stołowych Dalekiego Wschodu. Eksperymentuje z nowymi smakami, łączący zachodnie i azjatyckie mody kulinarne. W pierwszym odcinku gospodyni programu przyrządza dim sum: pierożki wonton z sosem, klopsiki z krewetek oraz wołowinę z kolendrą. Gospodyni programu przedstawia sposoby przyrządzania potraw w woku. Okazuje się, że w tym naczyniu można smażyć, gotować na parze i dusić. Ching przygotowuje kurczaka smażonego z orzeszkami cashew.
Program nadawany w języku polskim.
Czas trwania: 30 min
![]() |
2025-05-19 22:25 |
Tosia i Tymek
6 / 10
Pięcioletnie bliźnięta, Tosia i Tymek, przeżywają typowe blaski i cienie codziennego życia rodzinnego. Rodzeństwo pomaga tacie myć samochód, opiekuje się świnką morską... |
|
2025-05-19 22:30 |
Próba generalna - The Fielder Method
4 / 10
Nathan Fielder i jego współpracownicy pomagają uczestnikom programu przejść przez trudny dla nich epizod. Nie szczędzą środków i sił, by pokazać, jak można przygotować... |
|
2025-05-19 3:25 |
Bękarty wojny- dramat wojenny
8 / 10
Francja, II wojna światowa. W jednej z wiosek pułkownik SS, Hans Landa (Christoph Waltz), morduje ostatnich ukrywających się w okolicy Żydów. Tylko młodej Shosannie... |