2018-03-06 / 12:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Dziennikarz Gregg Wallace przygląda się funkcjonowaniu największych sieci handlowych. Tym razem zgłębi coraz bardziej popularny rynek gotowych dań.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-10-15 21:10 |
Tak to się robi w Marsylii
4 / 10
Paryski policjant Thomas Chevalier (Arnaud Ducret) przypadkowo staje się na lotnisku świadkiem ataku na nowo pozyskanego przez Olympique Marsylia gwiazdora piłki nożnej.... |
|
2025-10-15 9:50 |
Blue - Piłka do jogi
6 / 10
Niezwykłe przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
|
2025-10-15 12:25 |
Jaś Fasola 4 - Roztańczony Fasola
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |