2018-04-11 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy największych sieci handlowych. Tym razem sprawdza sztuczki , którzy stosują producenci, aby dostarczyć nam idealne awokado. Przygląda się także rynkowi produktów luksusowych.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-05-23 11:30 |
Wolna krowa- film krótkometrażowy
5 / 10
Tuż przed maturą Sara (Pola Król) ucieka z domu. Ma ważny cel - chce bronić stada dzikich krów przed ubojem. Pełna obaw matka dziewczyny, Alicja (Gabriela Muskała), rusza... |
![]() |
2025-05-23 16:00 |
Judy- dramat biograficzny
7 / 10
Zima 1968 roku. Wypalona i zmęczona życiem Judy Garland (Renée Zellweger) ma zagrać serię koncertów w Londynie. Niegdyś wielka gwiazda sama wychowuje dwoje dzieci i boryka... |
![]() |
2025-05-23 7:20 |
Wrzesień- komedia romantyczna
6 / 10
Francesca (Barbara Ronchi) czuje, że wypaliło się uczucie łączące ją z mężem, Albertem (Andrea Sartoretti). Zmartwiona, zwierza się swojej najlepszej przyjaciółce... |