2018-04-11 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy największych sieci handlowych. Tym razem sprawdza sztuczki , którzy stosują producenci, aby dostarczyć nam idealne awokado. Przygląda się także rynkowi produktów luksusowych.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-06-20 1:35 |
Podróż na sto stóp- komediodramat
5 / 10
Dystyngowana Mallory kieruje restauracją w małym mieście na południu Francji. Sława jej potraw wykracza daleko poza region, a przyznana lokalowi prestiżowa gwiazdka w... |
![]() |
2025-06-20 21:55 |
Dziewczyna, chłopak, itd. - Serowy dziennik
6 / 10
Losy pozornie przeciętnej rodziny. Jednak jej członkowie to chłopak, dziewczyna, pies, kot, mysz i kawałek sera. Serial "Dziewczyna, chłopak, itd" to komediowe podejście do... |
|
2025-06-20 23:20 |
Królik Bugs: Nowe konstrukcje 2 - Porkistyczna parada
7 / 10
Nietypowa ekipa budowlańców podejmuje się realizacji najróżniejszych, nawet najbardziej ekscentrycznych zleceń i pomysłów. W tym sezonie Bugs musi stworzyć od podstaw... |