2018-04-12 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-06-19 19:45 |
Nic do zgłoszenia
6 / 10
Piąta seria produkcji, ukazującej z bliska codzienną pracę Służby Celno-Skarbowej. Kamera jak zwykle towarzyszy funkcjonariuszom zarówno na granicach, jak i podczas nalotów... |
![]() |
2025-06-19 00:00 |
Niepokojące zaginięcia: Strach na kampusie- film kryminalny
5 / 10
Na uniwersytecie w Lyonie dochodzi do zaginięcia studenta. Komisarz Julie Sanchez (Claudia Tagbo) rozpoczyna śledztwo. Jest zdeterminowana, by wyjaśnić sprawę, ponieważ jej... |
|
2025-06-19 20:25 |
Jaś Fasola 4 - Polowanie na rybkę
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |