2018-04-12 / 11:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-05-22 17:05 |
Jak tam Katia?- film obyczajowy
7 / 10
35-letnia Anna (Anastasiya Karpenko) jest samotną matką, a na życie zarabia, pracując jako kierowca karetki. Mieszka w niewielkim i niewygodnym mieszkaniu z dwunastoletnią... |
|
2025-05-22 22:45 |
Ojciec Pio- dramat biograficzny
6 / 10
Rok 1920. Włoscy weterani I wojny światowej powrócili do swoich zubożałych wiosek. Ojciec Pio (Shia LaBeouf) przybywa do San Giovanni Rotondo po latach spędzonych w... |
|
2025-05-22 13:45 |
Jaś Fasola 4 - Urodziny
7 / 10
Przygody Pana Fasoli i jego pluszowego misia Teddy'ego. Fasola wielokrotnie próbuje przechytrzyć podejrzliwą właścicielkę mieszkania, panią Wicket, i jej pupila, jednookiego... |