2018-04-12 / 15:50
Program przeznaczony dla widzów od lat 7
Autorzy filmu zdradzają kulisy zaopatrzenia największych brytyjskich sieci sklepów spożywczych. Opowiedzą, jakie obowiązują w nich procedury nabywania, przygotowywania i transportu żywności. Ludzie doskonale znający metody działania supermarketów wyjawiają, co dzieje się w czasie czterech najważniejszych handlowych wydarzeń w roku: na Wielkanoc, w czasie letniego sezonu grillowania, na Halloween, oraz przed Bożym Narodzeniem. Kucharz i dziennikarz Gregg Wallace zagląda za kulisy supermarketów. W tym odcinku odkryje przed widzami egzotyczny składnik używany do produkcji zdrowszych hamburgerów. Opowie także o najnowszym trendzie - warzywnym spaghetti.
Czas trwania: 1 h 00 min
![]() |
2025-04-30 4:15 |
Niedopasowanie- komediodramat
6 / 10
U 16-letniej Lindy (Maddie Ziegler) zostaje zdiagnozowana rzadka, uwarunkowana genetycznie choroba, zespół MRKH, polegający na niedorozwoju lub braku narządów rozrodczych.... |
|
2025-04-30 19:15 |
Wyścig o chwałę- dramat biograficzny
6 / 10
Podczas Rajdowych Mistrzostw Świata w 1983 roku trwa intensywna rywalizacja pomiędzy zespołem Audi prowadzonym przez Rolanda Gumperta (Daniel Brühl) a ekipą Lancii, którą... |
|
2025-04-30 21:50 |
Dwóch ojców- dramat obyczajowy
6 / 10
Walia. 42-letni samotny Graham (William Hurt) pracuje jako naczelnik poczty. Całe dnie pochłania mu opieka nad chorym ojcem. Chce zmienić swoje życie. Adoptuje zbuntowanego... |