2023-09-24 / 2:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Czas trwania: 23 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
![]() |
2025-05-10 3:40 |
JoJo i Babcia 2
8 / 10
Mała Jojo ma mądrą, kochającą babcię. Mieszkają blisko siebie i często się widują. Babcia ma dużo pomysłów na ciekawe zabawy. Dzięki niej dziewczynka dowiaduje się... |
![]() |
2025-05-10 17:00 |
Craig znad Potoku 4 - Dzień na opak
5 / 10
Widzowie poznają przygody sprytnego nastolatka, jego krewnych i rówieśników, którzy spędzają czas nad pełnym tajemnic Potokiem. W tym sezonie chłopiec wraca nad Potok po... |
![]() |
2025-05-10 17:10 |
Craig znad Potoku 4 - Pudełko na rocznicę
5 / 10
Widzowie poznają przygody sprytnego nastolatka, jego krewnych i rówieśników, którzy spędzają czas nad pełnym tajemnic Potokiem. W tym sezonie chłopiec wraca nad Potok po... |