2023-09-25 / 2:00
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Tomasz Jakubiak wyrusza w Polskę w poszukiwaniu lokalnych smaków i aromatów. Interesują go potrawy mocno zakorzenione w naszej kulturze kulinarnej, lecz nieco zapomniane czy niedoceniane. W ten sposób mistrz kuchni zbiera inspiracje, które później wykorzystuje w przygotowywanych przez siebie daniach. W czwartej serii sprawdzi, jak powstają polskie wędliny długo dojrzewające i sękacze, pokaże co można zrobić z jagnięciny i brokułów. Dowie się także, dlaczego polskie pomidory są najlepsze.
Czas trwania: 24 min
Prowadzący: Tomasz Jakubiak,
![]() |
2025-05-10 20:25 |
Kochający Potworek
5 / 10
Przygody lubiącego się przytulać stworka i grupy jego przyjaciół z miasteczka o nazwie Przytulice. Koledzy każdego dnia przeżywają małe i wielkie przygody, które są... |
![]() |
2025-05-10 18:10 |
Premiera - Dalia and the Red Book- film animowany
7 / 10
Autor opowiadań, Adolfo, decyduje się napisać swoją pierwszą powieść. Prosi córkę, Dalię, by pomogła mu wymyślić jej bohaterów. Dziewczynka tworzy postać kozy,... |
![]() |
2025-05-10 17:15 |
The Good Doctor
8 / 10
Dr Shaun Murphy (Freddie Highmore) jest młodym chirurgiem, u którego zdiagnozowano autyzm. Nie przeszkadza mu to jednak być wybitnym specjalistą w swojej dziedzinie. Lekarz... |