2025-07-17 / 12:15
Program przeznaczony dla widzów od lat 12
Przeciętny Polak spożywa prawie 80 kilogramów mięsa rocznie. Twórcy programu pokażą, jak je dobrze spożytkować. Widzowie dowiedzą się, jak mięso kupować, gotować, piec, mielić, smażyć, a nawet podawać na surowo. Zaprezentowane zostaną wszystkie tajniki wieprzowiny, wołowiny, drobiu, kaczki, podrobów i kiełbasy. W każdym odcinku przygotowane zostaną trzy różne przepisy na dania tradycyjne i nowoczesne. W role gospodarzy programu wcielą się Jurek Sobieniak - współwłaściciel dwóch restauracji, oraz Andrzej Andrzejczak, konsultant wspierający kulinarne projekty.
Czas trwania: 24 min
Prowadzący: Jurek Sobieniak, Andrzej Andrzejczak,
![]() |
2025-07-31 4:05 |
Blue 2
6 / 10
Dalsze przygody Blue, sześcioletniej suczki rasy blue heeler, która uwielbia, gdy jej rodzinna codzienność jest przepełniona niezwykłymi wydarzeniami. Kreatywna zabawa... |
![]() |
2025-07-31 23:20 |
Morderstwa w Belle-Ile- dramat kryminalny
5 / 10
Na wrzosowisku na francuskiej wyspie Belle-Île znalezione zostają zwłoki mężczyzny, którego przywiązano do menhiru. Na dodatek na głazie znajduje się namalowane słowo... |
![]() |
2025-07-31 2:40 |
Piosenki o miłości- dramat obyczajowy
7 / 10
Ambitny muzyk Robert (Tomasz Włosok) chce wybić się na scenie i wyjść z cienia swojego ojca, słynnego aktora Andrzeja Jaroszyńskiego (Andrzej Grabowski). Przepustką do... |